Smuk bårebuket i blandet pastel farver

Bestil bårebuket

Det er aldrig let at sige det sidste farvel til en, man holder af. En bårebuket er fin måde at tage afsked på. Med en smuk bårebuket viser du både den afdøde respekt, men du viser også de andre pårørende og efterladte din støtte. Bestil en bårebuket til at vise din sidste afsked og respekt med.

En bårebuket er en gammel og smuk tradition. Ikke alene er det med til at pynte kirken og senere gravstedet for en stund, men de repræsenterer, som nævnt, den sidste farvel og respekt. Den sidste tak og hyldest til den afdødes liv og jeres relation, som nu må leve videre i minderne. Bestil en bårebuket og vis din medfølelse og omtanke for både de pårørende og den afdøde.

Vi har forståelse for, hvis du har svært ved at overskue en bårebuket midt i sorgen, hvorfor vi også altid står klar med råd og vejledning.

Inden du bestiller en bårebuket, kan du måske gøre dig nogle overvejelser om, hvilke farver, størrelse eller udtryk, du ønsker buketten skal have. Måske har du særlige ønsker til blomster, som du ved, den afdøde ville have sat ekstra pris på.

Du kan bestille bårebuketter her hos Villa Tusindfryd. Vi har et stort udvalg af blomster og sammensætninger, og står altid klar med råd og vejledning.

Bestil en bårebuket hos os i enten vores butik i Stenløse eller via telefon 47 17 70 80.

Hvad koster en bårebuket med bånd

Priserne på en bårebuket med bånd afhænger af størrelsen og blomsterne. Har du et forhåndsbestemt budget, hjælper vi dig gerne med at finde en smuk sammensætning, der kan passe til både budget og ønsker. Vi ønsker, at du får den perfekte bårebuket med bånd, der ville passe til den afdøde.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller ringe til os, hvis du ønsker at høre mere om priserne og mulighederne for en bårebuket med bånd fra Villa Tusindfryd.

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.