Blomsterhjerte til begravelse

Den sidste afsked er en sørgmodig begivenhed, hvor sorgen og minderne overskygger de fleste andre tanker. Men når tiden er til begravelsen, og det sidste farvel skal siges, så er det fint at gøre det med blomster. Blomster er smuk måde at vise sin respekt og medfølelse til både den afdøde og de pårørende. Blomsterne kan eventuelt være et blomsterhjerte til begravelse.

Et blomsterhjerte til begravelse er en fin måde til at hylde den afdøde på. Et blomsterhjerte kan sammensættes af mange forskellige blomster og farver, så du kan få et blomsterhjerter, der passer til den afdøde. Ved at bruge deres yndlingsblomster eller farver viser du også en ekstra omtanke og hyldest til den afdødes person og liv.

Ønsker du at bestille et blomsterhjerte til begravelse hos os, er du velkommen til at kigge forbi vores butik eller ringe til 47 17 70 80.

Begravelseskrans

Vi har et stort udvalg af blomster, så vi kan lave mange forskellige typer begravelseskranse. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at lave en begravelseskrans på, og den kan både være formet som en klassisk rund krans eller eksempelvis som et hjerte.

Vi giver dig gerne råd og vejledning i forbindelse med valg af begravelseskransens blomster, farver og udtryk.

Hjertekrans til begravelse

Giv dit sidste farvel med en hjertekrans til begravelse. Ønsker du et bånd med en lille hilsen på, er dette også muligt sammen med en hjertekrans til begravelse.

Et hjerte er en fin symbolsk måde at vise din kærlighed og omsorg for den afdøde på. Er vedkommende en, der har stået meget nært som familiemedlem eller ven, kan en hjertekrans eller et blomsterhjerte til begravelse være en smuk måde at sige din sidste farvel til afdøde på.

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.