Bryllupsblomster

Skal I forevige kærligheden og sige ja til hinanden? Et bryllup en særlig begivenhed, hvor kærligheden mellem to mennesker hyldes. Det er en festlig dag, hvor brudeparret skal fejres. Et bryllup er oftest meget traditionsrigt. Der er mange traditioner og ritualer, som går flere år tilbage. En af traditionerne er bryllupsblomster. Hos Villa Tusindfryd kan vi hjælpe med alt i bryllupsbinderier, uanset om det er brudebuketten, brystbuketterne, borddekorationerne eller kirkepynten.

Bryllupsblomster kan sammensættes i mange forskellige variationer, og på vores hjemmeside kan I se et udvalg af tidligere binderier.

Blomster til bryllup pris

Vi har ikke faste priser på bryllupsblomster, da det hele afhænger af, hvad I ønsker jer af blomster og dekorationer. I er velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til blomster til bryllup pris. Så forsøger vi gerne at komme med et estimat på prisen, så I nogenlunde ved, hvad der skal budgetteres med.

Blomster bryllupsdag

Skal vi stå for jeres blomster til bryllupsdagen, er I mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give råd, vejledning og inspiration, så I får de helt rigtige bryllupsblomster. Vi rådgiver eksempelvis gerne om årstidens farver og trends. Vi lytter til jeres ønsker og behov, så vi kan bidrage til jeres uforglemmelige dag.

Vi ved, hvor vigtigt et bryllup er, og hvor vigtigt det er, at alt spiller. Derfor tilbyder vi også opsætning af blomster til bryllupsdag, så de står, som de skal.

Ønsker I smukke bryllupsblomster, er I velkommen til at kontakte os på telefon 47 17 70 80 eller til at kigge forbi vores butik i Stenløse.

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.

Er du 18 eller ældre? Denne hjemmeside kræver, at du er 18 år eller ældre. Bekræft venligst din alder for at se indholdet, eller klik på "Forlad" for at forlade.