Begravelsesblomster

En begravelse eller bisættelse er her, hvor vi giver vores kære den sidste afsked og respekt.
Det er en sørgmodig situation, hvor det at vise den sidste respekt og farvel, med blomster er en fin og traditionsrig måde at gøre det på. Hos Villa Tusindfryd kan du finde et bredt udvalg af smukke begravelsesblomster. Vi ved, hvor vigtig det sidste farvel er, og vi hjælper med at lave en smuk og fin buket eller krans, som du kan mindes din kære med.

Det sidste farvel
Et kærligt, smukt og sidste farvel kan være et svært valg…
Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

I galleriet herunder finder du inspiration til forskellige typer af begravelsesbinderier.
Er du i tvivl om noget eller nogle specifikke ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi står altid klar med råd og vejledning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 47 17 70 80 eller komme forbi butikken i Stenløse. Vi står altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning.

Begravelsesblomster med bånd

Mange begravelsesblomster har et bånd med en hilsen. Bånd bliver brugt til alle typer begravelsesbinderier. Hvad der skrives på båndet, er op til dig. Det er hyppigt anvendt at skrive “En sidste hilsen”, “Hvil i fred”, “Et kærligt farvel”, “Tak for alt” eller “Elsket og savnet”.

Er du i tvivl om, hvad der skal skrives på båndet, hjælper vi dig gerne med at finde inspiration. På båndets anden ende skrives hvem blomsterne er fra, fx. Fam. Jensen.

Begravelsesblomster med bånd er en fin sidste hilsen til den afdøde, og en smuk måde at sende de pårørende en tanke.

Der findes et utal af sammensætninger, når det kommer til begravelsesblomster, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Vi har på hjemmesiden samlet et udpluk af vores binderier, så du kan finde inspiration. Har du særlig ønsker eller tanker, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Bestil din begravelsesblomster hos Villa Tusindfryd. Du kan finde billeder af tidligere kreationer her på vores hjemmeside.

Bestil blomster til begravelse

Du er velkommen til at bestille blomster til begravelse eller bisættelse hos Villa Tusindfryd. Vi hjælper dig gerne med inspiration og idéer til, hvordan du kan sammensætte en smuk buket eller krans. Vi rådgiver også om årstidens farver og aktuelle blomster.

Vi har et stort udvalg af begravelsesblomster og sammensætter lige efter dine ønsker. Vi har mange smukke blomster, der egner sig flot til et sidste farvel.

 

Kontakt

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.