Bårekrans uden og med bånd

Hos Villa Tusindfryd tilbyder vi krans med bånd til begravelse i smukke farver og sammensætninger. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at lave en bårekrans på. Kransen kan laves på mange måder og kan eksempelvis formes som en klassisk rund krans, som et hjerte eller som en stjerne.

En blomsterkrans med bånd er et smuk bud på blomster til begravelsen, blomsterne kan også laves i forskellige størrelser og derved tilpasses til dine ønsker. Vi giver gerne råd og vejledning, så du kan få den perfekte bårekrans med bånd.

For information ang. priser er du/i velkommen til at komme forbi vores butik i Stenløse eller ringe til os på telefon 47 17 70 80.

(OBS! alle blomster købes på auktioner, derfor kan prisen variere)

Hvad er en bårekrans?

En bårekrans med bånd er fin tradition til at vise din respekt og sidste farvel til den afdøde. Båndet på kransen giver mulighed for at skrive en hilsen, som både hylder den afdøde men også viser din respekt og medfølelse til de andre efterladte og pårørende.

Der er mange måder en bårekrans med bånd kan sammensættes på, og derfor kan det være en fordel at overveje farvevalget, størrelsen og udtrykket, inden kransen bestilles. Det kan også være en idé at tænke over, hvad der skal stå på båndet. Der er flere klassiske hilsner, som oftest bliver brugt, men det er helt op til dig. Nogle af de traditionelle hilsner er “Et sidste farvel”, “Elsket og savnet”, “Hvil i fred” og “Tak for alt”. Båndet er en fin måde at vise din respekt for den afdøde og din medfølelse for de pårørende.

Vi har forståelse for, at det kan være svært og uoverskueligt at tage stilling til midt i sorgen. Vi er derfor altid klar med råd og vejledning, hvis du ønsker det.

Kontakt

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.