Blomster til fest

Hvad er en fest uden blomster? Vi elsker blomster, og for os hører der blomster til enhver fest. Derfor laver vi også festlige binderier, som passer til enhver begivenhed. Hvad enten du skal holde fødselsdag, jubilæum, studenterfest, barnedåb, bryllup eller andet, så kan vi hjælpe med smukke blomsterdekorationer.

Skal du bruge blomster til fest tilbyder vi også levering, så du ikke selv skal hente dem. Vi sørger for, at de bliver transporteret sikkert frem, så stilkene ikke knækker på vejen.

Vi tilbyder også at pynte bordene, lokalet og gavebordet, hvis du ønsker dette. Blomster til fest giver lidt ekstra liv, hygge og farver, og har du spørgsmål til sammensætningerne, størrelserne eller andet, giver vi gerne råd og vejledning med på vejen.

blomster til fest

Blomster til festbordet

Når der kommer blomster på bordet bliver det altid lidt ekstra hyggeligt og fint. Blomsterne bliver en del af pynten, mens de giver liv og farve til bordet. Blomster til festbordet er midtpunktet for bordopdækningen. Det bringer de andre elementer, som tallerkener, glas, servietter og pyntegenstande sammen til en højere enhed, som hører sig til enhver festlig begivenhed.

Blomster til bordet

Til en smuk bordopdækning hører der sig blomster til. Hos Villa Tusindfryd hjælper vi gerne med at lave smukke binderier til både fest og hverdag.

Med blomster til bordet kan du sætter rammerne om festen. Blomsternes farver kan afspejle sig i resten af farvetemaet, så festens dekorationer matcher og er stilrene.

Vi giver giver gerne råd og vejledning om både dekorationsstørrelser, farvekombinationer og blomstersammensætninger ud fra jeres ønsker og tanker samt årstidens aktuelle trends.

Har du brug for blomster til fest, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 17 70 80. Du er også velkommen til at besøge os i butikken i Stenløse, hvor du også kan danne dig et større indtryk af vores blomsterudvalg og buketter.

Kontakt

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.