Blomsterhjerte

Ønsker du at sende en smuk og varm hilsen, så er et blomster-hjerte ideelt. Blomster som hjerte bliver oftest brugt som bårebuketter til begravelser og bisættelser. Et hjerte af blomster er en smuk hilsen, som både viser kærlighed og omsorg, og selvom de er klassiske, skiller de sig samtidigt ud fra andre traditionelle bårebuketter.

Der kan bruges flere forskellige blomster til et hjerte, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne. De røde roser er dog oftest de meste brugte i forbindelse med blomster-hjerte som bårebuket. Hjertet kan også bindes på forskellige måde. Det kan både være åbent eller lukket, stort eller lille, alt efter hvilket udtryk hjertet skal give.

Blomsterhjerte som en smuk hilsen

Et blomsterhjerte er en smuk afsked til din afdøde, da det er en fin symbolsk måde at vise din kærlighed og omsorg til både den afdøde og de pårørende på.

Er den afdøde en nær ven eller familiemedlem kan et blomsterhjerte være en smuk sidste afsked. Her kan du også tilføje et bånd, hvor du på den ene side kan skrive en lille hilsen, som “Et kærligt farvel”, “Hvil i fred”, “Tak for alt” eller andet. På den anden side kan der skrives, hvem blomsterhjertet er fra.

Hjerte af roser til begravelse

Et hjerte af roser en smuk bårebuket. Den kan bindes med de klassiske røde roser eller andre blomster, som hvide roser og krysantemum. Blomsterne der kan vælges afspejles af årstiden og sæsonens farver. Kendte du den afdødes yndlingsfarve, kan det også være en smuk hilsen med et blomsterhjerte i den farve. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om blomsterhjertet.

Ønsker du at give et hjerte af roser til en begravelse eller bisættelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 17 70 80 eller besøge os i forretningen i Stenløse

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.

Er du 18 eller ældre? Denne hjemmeside kræver, at du er 18 år eller ældre. Bekræft venligst din alder for at se indholdet, eller klik på "Forlad" for at forlade.