Brugskunst

Viser alle 3 resultater

 • Brugskunst

  FEATHER – LYSESTAGE

  40 DKK
 • Brugskunst

  GLAS KOGLE

  220 DKK350 DKK
 • Brugskunst

  KOGLE STAGE

  195 DKK

Brugskunst online shop

Brugskunst er med til at pynte og give personlighed til hjemmet. Det kan bruges til at skabe mere liv og charme uden at det virker overskyggende for resten af hjemmet. Brugskunst er med andre ord prikken over i’et i indretningen.

Vi har en brugskunst online shop, hvor du finder både indendørs urtepotteskjulere og lysestager, som bringer ekstra detaljer ind i din indretning. Gå på opdagelse i vores udvalg af smukt brugskunst på online shoppen. Vi sørger for, at leverer det sikkert hjem til dig, så du kan pryde dit hjem med smukke genstande. Bemærk at vi har fri fragt på ordre over 399,-

Har du spørgsmål til vores brugskunst online shop er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 17 70 80.

Brugskunst Nordsjælland

Er du på udkig efter brugskunst i Nordsjælland, er du velkommen til at besøge vores butik i Stenløse. Vi har et bredt udvalg af brugskunst, som du kan se et udsnit af her på vores hjemmeside.

Mangler du flere planter i dit hjem, kan du både finde både store og små planter, samt indendørs urtepotteskjulere i vores forretning. Vi udstiller også vores planter og brugskunst, så du kan finde inspiration via vores dekorationer. Vi rådgiver også gerne om planter og farvevalg, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Brugskunst vaser til dekoration

Vaser er ikke kun praktiske til blomster, men de kan også fungere som smukke pyntegenstande, der både kan give liv og personlighed i indretningen. For eksempel kan brugskunst vaser pryde i en reol, sammen med andet nips eller bøger. Brugskunst vaser behøver ikke altid blomster, for at fremstå smukke. En vase kan også være smuk i sin enkelthed – især keramikvaser er ofte også smukke uden blomster, da de med deres detaljer
er pynt i sig selv.

Brugskunst vaser er ideelle til at give indretningen ekstra liv. De er derfor både gode som gaver til andre eller en selv. Vi har et bredt udvalg af vaser, hvor du også kan finde smukke blomsterbuketter til vaserne.

Filtrer

FIND OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK

For os er det vigtigt at blomsterne er af høj kvalitet og lever op til dine forventninger, som kunde.

Er du 18 eller ældre? Denne hjemmeside kræver, at du er 18 år eller ældre. Bekræft venligst din alder for at se indholdet, eller klik på "Forlad" for at forlade.